Calmsleep Chambers presenterar salong #3:

En linneservett som ett musikinstrument?
konsert, performance, diskussion

Teaterns hus, Linköping
kl 20.00 1 juni 2023
(dörrar 19:30)

Svenska Moderna Opera Ensemblen S.M.O.K med Anne Pajunen och Fredrik Olofsson, möter Stefan Holmlid, designprofessor på Linköpings Universitet. 

Vad händer i skärningspunkten mellan det vi ser och hör? 

Hur kan en linneservett användas som instrument? 

Sångaren och tonsättaren Anne Pajunen har under lång tid tillsammans med teknikutvecklaren Fredrik Olofsson skapat specialbyggda live-elektroniska musikinstrument till sceniska föreställningar. I mötet med professor Stefan Holmlid försöker de tre utmana varandra och undersöka vad design är och kan vara.

Kvällens salong blir en blandning av konsert, performance och diskussioner mellan de medverkande och er i publiken. Resultatet från den workshop som sker samma dag på Linköpings universitet presenteras också under kvällen. Fika finns att köpa i pausen.

Biljetter: 200 kr ordinarie, 100 kr rabatterat.

Köp dina biljetter här 

Om Calmsleep Chambers: Calmsleep Chambers är en helt ny serie för tvärkonstnärliga möten och händelser. Salongsserien är ambulerande och inträffar därför på olika platser i landet. Tillsammans med inbjudna gäster, nya för varje salong, skapar sångaren och performern Anne Pajunen unika program som överraskar och utmanar förväntningar hos både publik och de medverkande. Dessutom är ett stående inslag i salongerna att du som publik bjuds in att delta i samtal och reflektion kring konsten och upplevelsen. Bland de inbjudna gästerna finns såväl musiker som forskare, skådespelare, arkitekter för att nämna några. 

Mer om Anne Pajunen: www.annepajunen.com och www.annepajunenconcept.com

Mer om Fredrik Olofsson: www.fredrikolofsson.com