Kontakta oss på Teaterns Hus

Alla frågor om kurserna samt anmälan och avanmälan till kurserna hänvisas till Teaterskola fliken där alla mailaddresser står >>Teaterskola

Vi finns på:
TEATERNS HUS
Snickaregatan 2, (inne på gården)
582 26 Linköping

 

Styrelse och kursledare


 

Jenny Andreen -
Ordf & Kursledare

Jenny har medverkat i Globengruppen från start. och är sedan årsmöte 2014 föreningens ordförande.
Ansvarar för kursverksamhetens minsta deltagare 6-9 år. Jenny medverkar också i Gamla Linköpings ensemblen samt i Linköpings Revyn där hon ses som något av monologexpert. Dockteater och kläder är också av hennes gebit.

Mejl: jenny@globengruppen.se

Håkan Bäck - 
Kassör & Huvudansvarig kurser

Håkan har lång erfarenhet av teater i och runt Linköping och var med och startade Globengruppen. Han verkar nu som konstnärlig ledare samt kassör i föreningen, samt ansvarar för samverkan med studieförbundet NBV. Han regisserar och producerar teater sedan många år på bl.a. Sjöbergska Frilufsteatern och har också skrivit flera av de manus som framförts där. Håkan ansvarar för kursverksamheten och för Linköpings Revyns produktioner.

Tel: 0703-77 13 74
Mejl: info@globengruppen.se

Övriga ledare och personer
du stöter på inom vår verksamhet


 

Nathalie Hjertstedt - 
Kursledare

Nathalie började spela teater när hon var 6 år och har jobbat som teaterpedagog i Teaterns Hus sedan 2008.

Skrivit manus och regisserat mindre produktioner som tex modernisering av Shakespeares Hamlet. Just nu aktiv som regissör och manusförfattare till produktionen "Romeo och Julian"med Teaterns Hus ungdomsensemble, beräknad premiär under våren 2020.

Medverkat i flera större sommarproduktioner i Gamla Linköping. Revyerfarenheter från Nyårsrevyerna och Caférevyerna i Teaterns Hus.

Har bred erfarenhet inom olika delar runt teater så som, manus, regi, skådespeleri, sång, smink, kostym, rekvisita samt scenmästare.

Mejl: nathalie@globengruppen.se

Johanna Jakobsson - 
Administration, biljetter mm.

Mejl: johanna@globengruppen.se

My Bröms - Kursledare

Theo Andersson Söderlund - Kursledare